Skip to main content

Onze diensten

Geniet van de natuur

Zwemvijvers

Allereerst ben ik gespecialiseerd in zwemvijvers. Bent u uw tuin aan het (her)aanleggen en bent u op zoek naar een leuke toets? Dan is een zwemvijver perfect! U kiest zelf de vorm, grootte, materiaal, planten, enzovoort, maar kunt altijd rekenen op gedegen advies. Op deze manier komen we samen tot een prachtig, uniek ontwerp.

Heeft u al een zwemvijver maar zou u liever een ander model of type wensen? Of heeft u voorlopig een zwembad, maar wilt u liever iets dat dichter bij de natuur en uw tuin staat? Ook dan staat Hoefnagels voor u klaar. Ik zorg voor een nauwkeurige, vlotte renovatie, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van een frisse duik in uw natuurzwembad!

Relax alleen of met vrienden

Poolhouses en tuinhuizen

Indien u een zwemvijver of -bad in uw tuin heeft, kan een mooie poolhouse uiteraard niet ontbreken. Kom tot rust of nodig uw vrienden uit voor een gezellige avond. U kunt uw poolhouse bovendien laten uitrusten met een sauna of jacuzzi voor de ultieme ervaring. Past een strak model met veel lichtinval het best bij uw tuin of denkt u eerder aan een rustieke stijl? Bent u voornamelijk op zoek naar een ruimte om tuinmeubelen op te bergen? Dan is een tuinhuis een beter alternatief. Ik kom in beide gevallen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Laat het kind in u helemaal los

Boomhutten

Heeft u een eigen bos waar uw kinderen voortdurend in spelen en ravotten? Heeft u er dan al eens aan gedacht om een boomhut te bouwen? Uw kinderen zouden het alleszins geweldig vinden! Ook hiervoor rekent u op Hoefnagels. Ik vertel u graag meer over de voordelen van de verschillende houtsoorten, zodat u kiest u voor de beste oplossing.

Houd uw wagen altijd proper

Carports

Bescherm uw wagen tegen weer en wind door een carport te laten plaatsen! U heeft hierbij opnieuw de keuze uit verschillende materialen. Gaat u voor hout of aluminium? Vraag gerust om advies, zodat ik de beste oplossing bij u kan installeren.

Volledig op maat

Welke diensten u ook wilt laten uitvoeren, u bent bij mij altijd verzekerd van service op maat. Wanneer ik bij u langskom, luister ik aandachtig naar uw wensen en denk ik zelf ook na over wat het best bij uw tuin of woning past. Dankzij mijn ervaring in de bouwsector weet ik hoe ik de zaken efficiënt moet aanpakken en beschik ik over de nodige kennis. Heeft u vragen over mijn bedrijf of mijn diensten?

Neem vandaag nog contact op

+32 478 22 05 07

Ma-Vrij, 8u00 – 18u00

info@bvhoefnagels.be

Van Bavellaan 30

2960 Brecht, België

Neem contact op